699 320 536

 

 

 

 info@spddigital.net

 

 

AJUDA

 

 

 

Videos tutorials

 

 

 

Videos tutorials

 

 

 

 

Preguntes freqüents

 

 

 • Quins productes puc personalitzar?

   

  En SPD Digital pots trobar diversos productes a personalitzar. En tots els articles de: Foto decoració, Tasses i + Gadgets, entrant en el nostre editor, pots pujar qualsevol arxiu sigui foto o disseny teu (jpg o png)  i amb el nostre editor, adaptant a l'àrea imprimible, podràs crear els teus propis dissenys ...

 • Com personalitzar un article?

  Per personalitzar qualsevol article de Foto decoració, Tasses o + Gadgets, has de seleccionar el producte i Un cop estiguis dins en l'article veuràs a la part esquerra superior de la imatge la paraula CREAR has de fer clic a sobre i entraràs en el nostre programa d'edició.

   

 • Com funciona el programa d'edició?

  Un cop estiguis dins del nostre programa d'edició es presentarà un petit tutorial informatiu explicant les diferents àrees de l'editor i les seves funcions, el qual si vols pots ometre.

  Compta amb:

  Barra d'eines,Icones, formes, frases o distintius per afegir als teus dissenys

   

  Panell d'eines per pujar les teves imatges (jpg o png), Cambior color de fons, afegir codi QR, manera dibuix. agragar text amb diverses tipografies o núvol de paraules.

   

  El panell d'edició del disseny amb la vista prèvia de l'article personalitzat

   

  Recorda guardar les teves creacions amb la icona de GUARDAR CANVIS que es troba a la part inferior dreta. En sortir de l'editor i s'haurà guardat teu disseny en format png només hauràs d'escollir els: acabats, colors, mides, etc .. i afegir a la cistella. Pots seguir amb un altre disseny o anar a la cistella i finalitzar la teva compra.

 • Quina és la mida òptima de les imatges?

  És molt important, més que la mida, la resolució de la imatge que és el grau de detall a qualitat d'una imatge digital ja sigui escanejada, fotografiada o impresa, aquest valor s'expressa en ppp (píxels per polzada) o en anglès dpi ( dots per inch). Com més píxels contingui una imatge per polzada lineal, més qualitat tindrà. El programa t'indicarà si la imatge no és de bona qualitat.

 • Despeses d'enviament

  Despeses d'enviament gratuïtes per a compres superiors a 49 €

 • Com sé que s'ha realitzat la meva comanda amb èxit?

  En realitzar i confirmar la teva compra rebràs un correu electrònic de confirmació de comanda on podràs veure detallat: el número de comanda, adreça d'enviament, descripció dels articles comprats i la data estimada de lliurament del producte. Si no reps cap correu de confirmació, posa't en contacte a través del nostre correu electrònic info@spddigital.net o de formulari de contacte que està en contacte o per telèfon al 699.320.536.

 •  On és la meva comanda?

  Un cop la comanda surt de producció ho recull l'empresa de logística i se't envia un correu electrònic amb totes les dades de l'enviament i amb l'opció de poder escollir franja horària per a la recepció del mateix o fer el seguiment. Si no reps cap correu d'informació, posa't en contacte a través del nostre correu electrònic info@spddigital.net o formulari que està a contacte o per telèfon al 699.320.536

 

 

 

Les cookies permeten que el nostre lloc web funcioni correctament per oferir els nostres serveis. En utilitzar el nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les cookies. més informació AQUÍ.

 

 

disseny web Barcelona i posicionament web www.clickresult.es

 

©Tots els drets reservats.